باقلوا لبنانی

باقلوای شعیریه(لبنانی)

#باقلوای شعیریه(لبنانی)

با آموزش #باقلوای شعیریه در خدمتتون هستم دوستی که اولین بار این شیرینی رو به من یاد داد میگفت در عراق این شیرینی به نام #دهین به فراوانی وجود داره. فقط اونجا خیلی چربتر و شیرینتر آماده میشه. این ورژن رژیمی تره دهین هست.

 

مواد لازم #باقلوای شعیریه :

 
یک بسته #شعیریه
کره ۵۰ گرم
نصف قوطی شیر عسل
گردوی خرد شده بمیزان دلخواه
پودر دارچین یک ق غ سر خالی

 

همینجا بگم که میتونین از خلال بادام،خلال پسته،پودر هل هم استفاده کنین. مواد داخلش کاملا سلیقه ایه

در مرحله اول یک بسته رشته رو در اندازه های یک انگشت خرد میکنیم. نیازی نیست کوتاه تر باشن چون در طی مراحل پخت رشته ها کاملا خرد میشن

حالا رشته ها رو در یک قابلمه ترجیحا مسی یا روحی لبه بلند بریزین. رشته ها در حین همزدن به بیرون پرتاب میشن.به مدت پنج دقیقه با شعله نسبتا کم هم بزنین تا تغییر رنگ بدن

حالا نصف قوطی شیر عسل رو بصورت دایره ای روی رشته ها بریزین و به سرعت هم بزنین تا همه رشته ها آغشته به شیر عسل بشن و زیرش رو خاموش کنین

در این مرحله پنجاه گرم کره آب شده رو به رشته ها اضافه کنین و طوری مخلوط کنین که همه جای رشته ها آغشته به کره بشن. پنج دقیقه دیگه رشته ها رو تفت بدین. الان وقتشه که پودر دارچین رو اضافه کنین و باز هم تفت بدین. وقتی رشته ها به این درجه رنگ برسن تفت دادن کافیه

یک ورق فویل آماده کنین و یک نایلون فریزر رو باز کرده و روش پهن کنین

حالا رشته ها رو بصورت یک مستطیل روی نایلون پهن کنین و روش گردو بریزین

#طرز تهیه #باقلوای عراقی:

رول شعیریه رو کامل ببندین و بزارین یک شب یا حدود ١٠ ساعت تو یخچال بمونه

ول رو به شکل دلخواه برش بزنین و تزیین کنین

این باقلوا خیلی خوشمزه و پر طرفداره.امیدوارم درست کنین و لذت ببرین

من به یک سوال خیلی متداول هم جواب میدم این رشته ها را از سوپرمارکتهای بزرگ تهیه فرمایید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>