باقلوا رشته ای عربی

طرز تهیه باقلوا رشته ای عربی

باقلوا عربی

رشته عربی را از فروشگاه هایی که وسایل کیک پزی دارن تهیه کنید…

برای یک بسته 50 گرمی رشته نصف شیر عسل لازم است…

 

مواد لازمبرای باقلوا رشته ای:

 

رشته عربی: یک پسته

کره: ۵۰ گرم

شیرعسلی: نصف قوطی

خلال پسته و خلال بادام: به مقدار لازم

 

باقلوا رشته ای عربی1

طرز تهیه باقلوا رشته ای:

1) رشته را در یک قابلمه خرد کرده و تفت بدهید تا کمی رن آن تغییر کند و از خامی دز بیاد . نوکته رشته عربی زود میسوزه باید کمی تفت داد. سپس در یک ظرف پیرکس بریزید…

2)حالا در یک ظرف دیگر کره را آب کرده و با شیر عسل مخلوط کنید.مخلوط را به رشته اضافه کنید تا یک دست شود.

3)با خلال بادام و پسته آن را تزئین کنین و به مدت 1 ساعت داخل یخچال بگذارید.. سپس آن را به هر اندازه که دوست دارید ببرید …

باقلوا عربی آمادس…..

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>