باقلوا رشته ای

طرز تهیه باقلوای رشته ای

خمیر باقلوا را به دو قسمت تقسیم کرده، 1 قسمت آن را کف قالب چرب شده پرس کنید نیمی از کره را آب کرده روی آن بریزید مغز پسته را خرد کرده روی خمیر ریخته با دست فشار دهید…

مواد لازم :

خمیر رشته ای مخصوص باقلوا 500 گرم
کره 250 گرم
 مغز پسته یا فندق 150 گرم
شربت غلیظ حدوداً 1 پیمانه

مواد لازم برای شربت:

 شکر 500 گرم
آب 150 میلی لیتر
جوهر لیمو 4/1 قاشق چایخوری
زاج سفید 4/1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

خمیر باقلوا را به دو قسمت تقسیم کرده
1 قسمت آن را کف قالب چرب شده پرس کنید نیمی از کره را آب کرده روی آن بریزید مغز پسته را خرد کرده روی خمیر ریخته با دست فشار دهید.
باقیمانده خمیر را روی آن فشرده کنید و باقمیانده کره را روی آن بریزید باقلوا را برش دادهدر فر 180 درجه بمدت 30 دقیقه قرار دهید.
سپس زا فر خارج کرده شربت را روی آن ریخته بعداز جذب شیره به باقلوا از قالب جدا کرده در ظرف بچینید باقلوا آماده است از این خمیر با انواع مغزها می توانید مدل های متفاوتی پیچیده و آماده کنید هم چنین می توانید این باقلوا را روی حرارت مستقیم خارج از فر نیز سرخ کرده سپس شره روی آن بریزید و به عنوان یک شیرینی رشته ای میل کنید.
این شیرینی مدت طولانی در یک ظرف در بسته شیشه ای در جای خشک و خنک قابل نگهداری است. اگر زاج سفیدن داشتیم می توانیم به جای آن از همان جوهر لیمو به تنهایی استفاده کنیم خمیر رشته ای مخصوص باقلوا را می توان از فروشگاههای عربی به راحتی تهیه کرد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>