باقلوا قزوین

طرز تهیه باقلوای قزوین

در خانه با دست پخت خود باقلوا قروین درست کنین …

مواد لازم خمیر باقلوای قزوین

• گلاب 1 قاشق غذاخوری.
• آب کمی گرم 2 قاشق غذاخوری.
• روغن آب شده 1 قاشق سوپ خوری.
• آرد الک شده 1 پیمانه.

مواد لازم داخل باقلوا

•  بادام پودر شده 5 پیمانه.
• پسته پودر شده 3 پیمانه.
• پودر قند 5 پیمانه.
•زعفران حل شده 3 قاشق غذاخوری.
• پودر هل 1 قاشق غذاخوری.

 

مواد لازم شربت باقلوا

• آب 1 پیمانه.
• شکر 1 پیمانه.
• گلاب دو قاشق غذاخوری (تمام مواد را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا قوام بیاید).
• پودرقند و هل را مخلوط کرده. نیمی از پودر بادام را با زعفران مخلوط میکنیم. پودر قند مخلوط شده با هل را با پودر پسته. پودر بادام سفید و پودر بادام زعفرانی مخلوط میکنم.

 

روش تهیه خمیر باقلوا

• آب و روغن و گلاب را مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه کرده و خمیر را ورز داده تا نرم و لطیف شود سپس در کیسه فریزری گذاشته و حدود دو ساعت در دمای محیط استراحت می دهیم.
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و با وردنه باز میکنیم تا به صورت لواش کاملا نازک در بیاید.
• قالب را با روغن مایع چرب کرده و خمیر لواش نازک را کف قالب میاندازیم و قندبادام زعفرانی را روی خمیر ریخته و آنرا با گوشت کوب خوب میکوبیم تا سطح آن کاملا صاف شود . سپس روی آن قند بادام سفید را ریخته و مجددا خوب میکوبیم و روی آن پودرپسته قندی را میریزیم و خوب میکوبیم (اگر مواد خوب کوبیده نشوند بعد از برش زدن و پختن باقلوا انسجام نداشته و لایه ها از هم جدا میشوند) روی پودر پسته را با  قلمو به وسیله گلاب نمناک کرده و خمیر نازک لواش را روی آن میگذاریم .
• فر را با حرارت 175 درجه از قبل روشن میکنیم تا گرم شود.
• با پشت چاقو روی خمیر برش میزنیم طوری که خمیر شکل لوزی داشته باشد . باقلا را در حدود 30 الی 35 دقیقه داخل فر گذاشته تا طلایی شود. باقلوا را از فر دراورده و روی آن شربت قوام آمده که سرد شده را میریزیم (اگر شربت داغ باشد باقلوا خمیر می شود). بعد از اینکه کاملا سرد شد آن را برش میدهیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>