باقلوای ترکی شوک

طرز تهیه باقلوا بدون فر

 

اینم یه مدل باقلواست که با خمیر یوفکا خدمتتون میگم. درست کردنش زیاد سخت نیست و اگه باقلوا دوست باشید از درست کردنش خیلی لذت می برید.

طرز تهیه باقلوا

توی یه شیر جوش تمام موادتون رو بریزید بجز گلاب یا هل که در آخر باید اضافه بشه. روی حرارت ملایم 15 تا 20 دقیقه حاضره. باید وسط کار کفش رو بگیرید و در آخر اسانس رو بریزید و دو تا قل که زد برش دارید و بمونه خنک بشه.

خوب حالا مغزهاتون رو میکس کنید طوری که کمیشم زیر دندون بیاد و کاملا له نشه. من فقط از مغز گردو استفاده کردم. رنگ مواد داخلش تیره تر میشه.
میتونید برای گردو به تنهایی به جای هل از دارچین استفاده کنید و توی شهدش هم از اول کار چوب دارچین بندازید. طعم متفاوتی خواهید داشت. من توی این دستور که فقط از گردو استفاده کردم ولی همون گلاب و هل رو ریختم.
مغزها رو که میکس کردید توی یه کاسه با پودر قند و هل و گلاب مخلوط کنید اگر مواد حالت چسبندگی و خمیری شکل نشد کمی دیگه گلاب بریزید. مواظب باشید زیادم شل تشه.

حالا کره ذوب شده تون رو کنار دستتون با یه قلمو بگذارید و توی پشت یه سینی بزرگ خمیر هاتون رو 3 لایه ازش بردارید و باقیشو سریع ببندید لای نایلون یا دستمال تا خشک نشه.

از بس نازکه سریع خشک می شند و کیفیت کار رو پایین مییاره. پس کمی سرعت عمل هم داشته باشید.

خوب خمیرها خیلی نازک و شکننده هستند. پس بادقت 3 ورق ازش جدا کنید و سعی کنید کنده و پاره نشه. اگرم کمی شد نگرانش نشید و صاف  کنید. و روی لایه بالایی رو با قلمو یا هرچیزیکه براتون ممکنه با کره ذوب شده حسابی چرب کنید. من با پوست خود کره این کار رو کردم.

بعد هم نیمی از مواد میانی رو بردارید و روی طول خمیر ها با 3 انگشت فاصله مثل شکل زیر بریزید و کمی فشرده کنید . این کباب کوبیده نیست ها!!! مواد میانی مونه!!!

و محکم رولش کنید و بعد با یه چاقوی تیز به فاصله3 سانتی یا کمتر و بیشتر بسته به اندازه نهایی که می خواهید باقلوا ها داشته باشند برش بزنید.این کار رو با دقت انجام بدید و زیاد فشارش ندید که بافتش خراب نشه. بهتر با چاقوی اره ای تیز این کار رو بکنید. بعد یه پیرکس رو یا قالبتون رو با کره حسابی چرب کنید و به ترتیب توش بچینید و روشون رو بازم کره بمالید.

حالا رول بعدی و تکرار کارهای بالا.
فرتون رو با 180 درجه از 15 دقیقه قبل گرم کنید. در آخر باقی مونده کره های آب شده رو روی تمام باقلوا ها بدید و برای 20 دقیقه بگذارید توی فر.

اگر مثل من می خواهید توی ماکرو فر درستش کنید باید دکمه کانوکشن رو بزنید و 10 دقیقه زمان بدید تا داخل دستگاه گرم بشه. بعد هم روی پایه کوتاه با درجه 200 و مدت 20 دقیقه و دکمه کانوکشن.

در آخر کار اگر به اون رنگ طلایی دلخواه نرسیدید 5 دقیقه از دگمه گریل استفاده کنید.برای من لازم نشد و حدود 18 دقیقه روشون حسابی طلایی شد.

قدم بعدی … اینه که تا باقلواها داغ داغ هستند شهدمون رو که خنک خنک شده می ریزیم روش و از صدای جلز
و ولزش لذت می بریم. البته باید توی دو یا سه مرحله بریزید تا خمیر نشه.

عزیزان کلا باید یا باقلواها سرد و شهد داغ باشه یا برعکس یه اینکه هر دو ولرم باشند. پس به این نکته توجه کنید.
حالا با صبر و حوصله باشید و باقلوا هارو بعد از اینکه کمی سرد شدنند تا فردا صبح یا حداقل اگر مثل من صبرتون کمه تا 4- 5 ساعتی بگذارید توی یخچال تا شربت به خورد باقلواها بره.

از تماشاشون لذت می برید؟

بله این حاصل دسترنج خودتونه و خیلی لذت بخشه.
اگر شیر عسلی ندارید یا طعمش رو نمی پسندید. همون شهد ساده رو با شکر و آب درست کنید و بگذارید تا قوام بیاد. اما باید توش آبلیمو بزنید تا شکرک نزنه. اما با شیر عسلی نیازی به آبلیمو نیست و شکرک هم نمی زنه.
دیگه جونم بگه براتون که یه بسته یوفکا رو که خریدید 6 هزار تومنه. کار باهاش آسونه و برای این مقدار مواد به 6 تا ورقش نیاز داریم. تا زمانی که وکیومش رو باز نکردید میتونید توی کابینت و .. نگهداری کنید. اما باز که شد باقیشو حسابی محکم بسته بندی کنید که هوا نخوره و خشک و خراب نشه و توی فریزر نگهداری کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>