کیکباقلوا

طرز تهیه کیک باقلوا یزدی

اولیه کیک باقلوا یزدی:

تخم‌ مرغ – سه عدد
شكر – نصف پيمانه
بادام خرد شده – يك پيمانه
كره آب شده – 150 گرم
آرد – يك پيمانه
گلاب – نصف پيمانه
بيكينگ‌ پودر – يك قاشق چايخوري
هل – يك قاشق مربا خوري

مواد مورد نياز براي تهيه شربت:

شكر يك پيمانه
آب يك پيمانه
گلاب يك پيمانه
عسل  يك قاشق چايخوري

طرز تهيه کیک باقلوا یزدی :

ابتدا شكر و تخم‌مرغ‌ها را با هم خوب زده تا كاملا سفيد و سبك شود. كره آب شده، گلاب و هل را به مايه اضافه كرده و بزنيد. در آخر بيكينگ‌پودر را با آرد مخلوط كرده و به مواد قبلي بادام را اضافه و مخلوط كنيد. اين مواد را در يك سيني به ابعاد 20×30 بريزيد و در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت پنج دقيقه قرار دهيد، حرارت را به 17 درجه سانتي‌گراد كاهش دهيد و در حدود 45 دقيقه صبر كنيد تا طلايي شود. سپس كيك را به همراه قالب كنار بگذاريد تا كيك سرد شود در اين هنگام شربت داغ را روي كيك بريزيد و آن را به ابعاد موردنظر برش دهيد و در ظرف قرار دهيد، رويش را با پودر پسته تزئين كنيد.

طرز تهيه شربت:

شكر و آب را روي حرارت قرار دهيد تا شكر حل شود. عسل را اضافه كنيد تا شربت كف كند پس از آن گلاب را بيفزاييد، زماني كه شفاف شد بعد از يكي دو جوش شربت آماده است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>