طرز تهیه خمیر فیلو (یوفکا)

طرز تهیه خمیر فیلو (یوفکا) مواد اولیه و اصلی و متداول: روغن : 3قاشق غذا خوری زرده تخم مرغ: 2 عدد نمک:1 هشتم قایق چایخوری ماست: 2 قاشق غذا خوری وانیل:1 چهارم قاشق غذا خوری آرد ذرت:به میزان لازم طرز تهیه دوم ساده روغن نباتی : 60 میلی لیتر (4 قاشق غذا خوری) آب :210 […]

طرز تهیه باقلوای گردویی آذری

طرز تهیه باقلوای گردویی آذری ابتدا شکر و آب را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. بعد از جوشیدن و حل شدن شکر، آب لیمو  را اضافه کرده و بگذارید تا شربت چند جوش بزند. شربت را کنار بگذارید… مواد لازم باقلوا آذری: 500 گرم آرد : بسیار نرم و مناسب […]

طرز تهیه کیک باقلوا ترکی

طرز تهیه کیک باقلوا ترکی   مواد لازم جهت تهیه کیک باقلوای ترکی برای 8 نفر: تخم مرغ 3 عدد شکر1 پیمانه روغن 1/3 پیمانه وانیل1/4 قاشق چای خوری پودر نارگیل1/2پیمانه آرد سفید2 پیمانه بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری ماست یا شیر2/3 پیمانه طرز تهیه کیک باقلوا : مواد مزین: 1 زرده تخم مرغ و 1 ق چ […]

گذر زمان باقلوا

تاریخچه باقلوا باقلوا  که در بسیاری از زبان‌ها با تغییرات آوایی و تلفظی جزئی و بسیار کمی خوانده و گفته می‌شود و ریشه در زبان مغولی دارد، شیرینی سنتی مردم ترکیه است که البته در کشورهای ایران، کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه نیز تهیه می‌شود و […]

باقلوای ترکی

شیرینی ترکی یکی از شیرینی های ترکی استانبولی باقلوای ترکی یا باقلوای استانبولی است این نوع شیرینی حاوی مغزها مثل بادام ، پسته ، گردو ، نسکافه یا قهوه که بسته به نوع آن در خمیر یوفکا پیچیده میشود درست میشود مدلهای باقلوای ترکی شامل مدلهای متنوع زیر میباشد : باقلوای ترکی کاتیلا باقلوای بورما […]